алфа 145 боксер мотор 1.7 ми е колицата,каде да направя ремонта на двигателя в софия ,и колко ще ми струва?
Известие
Collapse
No announcement yet.
ремонт на двигател
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от luboHFturbo Покажи съобщениеЗа парите не знам но гледаи маистора да е пипал и друг път боксер.
При нас в Перник колкото струват частите толкова и ремонта .
Горе долу
При вас нещо много странно смятат майсторите!! И след ремонта право при мен,за нов ремонт!! 16в. боксер е малко деликатен мотор,не е за всекиВ София има няколко сервиза които могат да ти го направят добре ремонта!! Ти трябва да си решиш сам къде. Успех
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
При вас нещо много странно смятат майсторите!! И след ремонта право при мен,за нов ремонт!! 16в. боксер е малко деликатен мотор,не е за всекиВ София има няколко сервиза които могат да ти го направят добре ремонта!! Ти трябва да си решиш сам къде. Успех
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от angelariii Покажи съобщениеалфа 145 боксер мотор 1.7 ми е колицата,каде да направя ремонта на двигателя в софия ,и колко ще ми струва?
Comment
-
Първоначално публикувано от SPetrov Покажи съобщениеОсвен ремонта на двигателя се замисли и над това сам да купиш необходимите части за ремонта.
Сам скъпи части не си купувай, аз съм си патил. През сервиза да си ги взимат и ако има проблеми и т.н., те си се оправят с магазините, защото са партия.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеНаправо отивай при Лисан, той ще си вземе части и всичко и 100% ще останеш доволен.
Сам скъпи части не си купувай, аз съм си патил. През сервиза да си ги взимат и ако има проблеми и т.н., те си се оправят с магазините, защото са партия.
Comment
-
Първоначално публикувано от SPetrov Покажи съобщениеДа именно ти сам го каза Партия,майсторите обикновенно(не обобщавам) ходят в по скъпи магазини ,защото получават отстъпка,когато сам купиш частите ти имаш право на тази отстъпка като член на Форум,е кое е по добре ?
Тука става въпрос за проверени хора, не некой случаен "майстор".Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеТука става въпрос за проверени хора, не некой случаен "майстор".
Comment
-
Първоначално публикувано от luboHFturbo Покажи съобщениеНе искам да убиждам никого но и в Перник има добри маистори.
Както и тука има такива дето серат по колите.
Прав си, ама на москвичи!!!RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
За какво да плащаме членски внос, така и така ползваме отстъпките на форума.А и колко главоболия ще спестим....
SPetrov, щом нямаш доверие на майстори оправи я сам.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
Comment